New

CARMOR Automotive claybar

Wanneer je auto schoongemaakt is, voel dan even over de lak. Grote kans dat je hier en daar nog oneffenheden voelt. Als jij ze voelt, ga je ze zeker zien als je auto droog is!

Microscopisch kleine verontreiniging bijt zich vast  aan je lak en verpest jouw glanzend resultaat. Een manier om die verontreiniging eraf te krijgen is door de auto te kleien of ‘clayen’. De klei is vrij plakkerig en kleeft als het ware aan verontreiniging. Super clean your car!

(3 klantbeoordelingen)

16.99$

Add to wishlist
Categorie: Tag:

De CARMOR 9H ceramic coating is bij uitstek geschikt om jouw bolide naar een ander niveau te tillen.

De grootste nachtmerrie van detailers is dat consumenten toegang krijgen tot professionele middelen om hun auto’s mee te verzorgen. Wij van Carmor houden van onze auto’s en vonden, wat is nou belangrijker dan een nette, glanzende lak? Vandaar dat het onze missie is geworden om iedereen die ook van zijn auto houdt te voorzien van ‘professionele detailers producten’.

De toplaag van je autolak wordt de blanke lak genoemd, deze laag zorgt voor bescherming, chemische stabiliteit en natuurlijk glans.  maar na verloop van tijd beschadigd de gladde blanke lak en wordt het oppervlakte ervan ruw. Die ruwe oppervlakte ervaren wij als een niet optimaal glanzende lak, doffe lak of zelfs als krasjes. Onze CARMOR 9H Keramische Coating vult uw blanke laag gedeeltelijk weer op zodat deze weer glad wordt, wat weer zorgt voor een diepere of herstelde glans en tevens is de lak weer voorzien van een nieuwe beschermlaag.

Om een optimaal resultaat te garanderen raden wij u aan om de auto te kleien ofwel ‘clayen’.

Wanneer de auto schoongemaakt is, voel dan even over de lak. Grote kans dat je hier en daar nog oneffenheden voelt. Vaak komt dat door microscopisch kleine verontreiniging die zich door de weerselementen aan je lak heeft weten vast te bijten. Een manier om die verontreiniging eraf te krijgen is door de auto te kleien of ‘clayen’. De klei is vrij plakkerig en kleeft als het ware aan verontreiniging. Omdat de klei vrij zacht is vormt het met enige druk zichzelf naar de contouren van je auto. Wanneer je dan over de lak wrijft, neemt de claybar mee wat in zijn pad uitsteekt. Wanneer je een aantal keer over dezelfde oppervlakte bent gegaan, vouw dan de clay bar dubbel. Zo kun je met een gerust hart weer verder gaan met je lak smooth the krijgen!

Bij het clayen is het van essentieel belang dat de claybar telkens wordt omgevouwen en optijd wordt vervangen. Stel je een clay bar voor die gevuld is met vuildeeltjes, waar je dan nog de hele tijd mee over je lak aan het gaan bent. Wij raden het aan om hiervoor een vloeibare was te gebruiken, de was dient dan als een ‘glijmiddel’, hiermee voorkom je vaak veel problemen en kun je met een gerust hart door clayen, zelfs al is je clay bar gevuld met vuildeeltjes. Ideaal voor beginners dus! Je mag elke vloeibare was gebruiken, maar je kan ook gebruik maken van de 4 in 1 Super Shampoo die wij aanbieden, je voorkomt dan dat je 4 verschillende flesjes moet kopen om aan de slag te gaan. Thank us later:)

 

 

3 beoordelingen voor CARMOR Automotive claybar

  1. Magnus

    Hanc ergo intuens debet institutum illud quasi signum absolvere. Sed quid attinet de rebus tam apertis plura requirere? Quam illa ardentis amores excitaret sui! Cur tandem? A primo, ut opinor, animantium ortu petitur origo summi boni.

  2. Cobus Bester

    Quis non odit sordidos, vanos, leves, futtiles? Nam adhuc, meo fortasse vitio, quid ego quaeram non perspicis. Nosti, credo, illud. Nemo pius est, qui pietatem. Hoc mihi cum tuo fratre convenit.

  3. Jared Erickson

    Quis non odit sordidos, vanos, leves, futtiles? Nam adhuc, meo fortasse vitio, quid ego quaeram non perspicis. Nosti, credo, illud. Nemo pius est, qui pietatem. Hoc mihi cum tuo fratre convenit.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *