CARMOR Super Shampoo

De CARMOR super shampoo is een geconcentreerd 4 in 1 krachtpatser. Hieronder leggen we uit hoe divers en multi inzetbaar het is;

 1. Gebruik 30ML Super Shampoo gemengd met 8L water om een high-grade autoshampoo te maken.
 2. Gebruik 30ML Super Shampoo gemengd met 1L water om een high-grade clay lubricant te maken.
 3. Gebruik 30ML Super Shampoo gemengd met 0,5L water om een high-grade quick-detailer te maken.
 4. Gebruik 60ML Super Shampoo gemengd met 1L water om een high-grade vloeibare wax te maken.
(3 klantbeoordelingen)

19.99$

Add to wishlist
Categorie: Tag:

De CARMOR super shampoo is een geconcentreerd 4 in 1 krachtpatser. Hieronder leggen we uit hoe divers en multi inzetbaar het is;

 1. Gebruik 30ML Super Shampoo gemengd met 8L water om een high-grade autoshampoo te maken.
 2. Gebruik 30ML Super Shampoo gemengd met 1L water om een high-grade clay lubricant te maken.
 3. Gebruik 30ML Super Shampoo gemengd met 0,5L water om een high-grade quick-detailer te maken.
 4. Gebruik 60ML Super Shampoo gemengd met 1L water om een high-grade vloeibare wax te maken.

High Grade Shampoo

In essentie is de Super Shampoo een vloeibare was. Het geheim achter het succes van de formule is het zorgen voor een laag wrijvingscoëfficiënt. Contaminatie wordt omhuld in zogenaamde mie-cellen en de wax eigenschappen zorgen voor een ‘glad’ oppervlak. Wanneer de formule dermate wordt verdund, verkrijgt men een middel dat vuildeeltjes opsluit en de lak gladder maakt. Het vuil kan op die manier makkelijker en zonder schade aan de lak worden afgevoerd. De formule is biologisch afbreekbaar en contactveilig voor mens en milieu.

Gebruik ongeveer een half flesje van je concentraat, meng dat met ongeveer een volle emmer lauw water om een hoge kwaliteit autoshampoo te maken. De afbeelding hierboven illustreert wat hier als leidraad wordt meegegeven. Mocht je een kleinere auto hebben, of niet zoveel willen gebruiken, dan kun je uiteraard ook bijvoorbeeld 15ML vermengen met 4L water. Zolang je maar dezelfde ratio aanhoudt is er niet veel aan de hand.

High Grade Clay lubricant

Wanneer de auto schoongemaakt is, voel dan even over de lak. Vaak voel je dan nog oneffenheden. Vaak komt dat door microscopisch kleine verontreiniging die zich door de weerselementen aan je lak heeft weten vast te bijten. Een manier om die verontreiniging eraf te krijgen is door de auto te kleien of ‘clayen’. Bij het clayen is het van essentieel belang dat de claybar telkens wordt omgevouwen en optijd wordt vervangen. Stel je een clay bar voor die gevuld is met vuildeeltjes, waar je dan nog de hele tijd mee over je lak aan het gaan bent. Wij raden het aan om hiervoor een vloeibare was te gebruiken, de was dient dan als een ‘glijmiddel’, hiermee voorkom je vaak veel problemen en kun je met een gerust hart door clayen, zelfs al is je clay bar gevuld met vuildeeltjes. Ideaal voor beginners dus! Zoals eerder gezegd is onze Super Shampoo hiervoor te gebruiken. In de mengverhouding die je hierboven bij het shampoo gedeeltje vond is het niet krachtig genoeg. Meng 30ML Super Shampoo met 1L water om een geweldige clay lubricant te maken. Dit mag natuurlijk ook 15ML met 0,5L water zijn! Voor een middelgrote auto als een BMW 3 serie is 0,5L ruim voldoende. Voor GMC, Ram’s en dergelijke grote Amerikaanse auto’s raden we aan om 1L aan te maken.

High Grade Quick Detailer

De Quick Detailer wordt snel populair. Het is een hybride vorm van detailing. Het is geen vloeibare was welke de auto beschermt, maar het is anders dan autoshampoo. De Shampoo is er om vuil van je lak te krijgen en dan het liefst zo zorgvuldig mogelijk! Een wax is er om de lak te verzegelen en hiermee te beschermen, je hebt immers je bolide schoongemaakt en wilt hier zo lang mogelijk plezier van hebben. De Quick Detailer is voor de echte autogek; je auto is schoon, maar je ergert je aan dat ene vlekje. Het herstelt de waxlaag en het is veilig om in te wrijven, zelfs als er een dun laagje stof/vuil op je lak zit.

De Quick Detailer maak je door onze formule iets minder te verdunnen. Gebruik 30ML Super Shampoo met 0,5L water om een halve liter aan Quick Detailer te maken. Dit mag natuurlijk ook met 15ML met 250ML water. Afhankelijk van je wensen kun je zelf bepalen hoeveel je maakt! Hou wel de goede ratio in gedachte!

High Grade Liquid Wax

Dus, de auto is schoongemaakt met shampoo, de lak is behandeld met de claybar en wanneer je nu je lak voelt is het superglad. Glans is hersteld en je kan er weer tegen aan! Probleem is alleen voor hoe lang? Je hebt net je auto naar showroomstaat gebracht en rijdt hem dan zo de natuur in zonder bescherming? Nee, natuurlijk niet. Je moet je lak wat bescherming meegeven. Je hebt hier meerdere opties. De wat duurdere zijn een keramische coating of glascoating. Waxen kan natuurlijk ook, maar dat is gigantisch tijdrovend en vaak heb je daar een machine voor nodig om een optimaal resultaat voor te krijgen. Je kunt ook onze Super Shampoo gebruiken! Meng in de sterkste verhouding die wij aanraden: 60ML met 0,5L water om een vloeibare was te krijgen. Verzegel je lak en kijk hoe lang je auto blijft blinken!

Mocht je toch twijfelen over een keramische coating? kijk in onze shop voor de CARMOR 9H Ceramic Coating. Door de snelle droogtijd heb je geen speciale UV lampen en kun jij zelf thuis, op de oprit of bij de lokale wasbox aan de slag. Waarom honderden (of soms wel tegen duizend) euro betalen voor iets waar jij met liefde wat tijd aan besteed!

We got you! And as always:

At Carmor, We love our cars

 

size

Large, Medium, Small

3 beoordelingen voor CARMOR Super Shampoo

 1. Maria

  Quod si ita se habeat, non possit beatam praestare vitam sapientia. Idemne, quod iucunde? Cur iustitia laudatur? Iam contemni non poteris.

 2. Stuart

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Progredientibus autem aetatibus sensim tardeve potius quasi nosmet ipsos cognoscimus.

 3. Magnus

  Quod autem in homine praestantissimum atque optimum est, id deseruit. Apud ceteros autem philosophos, qui quaesivit aliquid, tacet; Sedulo, inquam, faciam. Naturales divitias dixit parabiles esse, quod parvo esset natura contenta. Suo enim quisque studio maxime ducitur.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *