CARMOR Shine Kit

CARMOR All in one Shine Kit.

Alles wat je nodig hebt om jouw bolide weer in topstaat te krijgen;

 • Zorgt voor een intens diepe glans.
 • Bescherming tegen krassen.
 • Schoonmaken wordt makkelijker dan ooit.
 • Makkelijke applicatie, verbazingwekkend resultaat
(2 klantbeoordelingen)

99.99$

Add to wishlist
Categorie: Tag:

CARMOR All in one Shine Kit.

Alles wat je nodig hebt om jouw bolide weer in topstaat te krijgen;

 • Zorgt voor een intens diepe glans.
 • Bescherming tegen krassen.
 • Schoonmaken wordt makkelijker dan ooit.
 • Makkelijke applicatie, verbazingwekkend resultaat

Ceramic Coating als nooit tevoren

De CARMOR 9H ceramic coating is bij uitstek geschikt om jouw bolide naar een ander niveau te tillen.

De grootste nachtmerrie van detailers is dat consumenten toegang krijgen tot professionele middelen om hun auto’s mee te verzorgen. Wij van Carmor houden van onze auto’s en vonden, wat is nou belangrijker dan een nette, glanzende lak? Vandaar dat het onze missie is geworden om iedereen die ook van zijn auto houdt te voorzien van ‘professionele detailers producten’.

Nano Technologie

Onze formule bestaat uit ketens van siliciummoleculen(Si) die zich zeer snel kunnen hechten aan zuurstof tot Siliciumdioxide(SiO2). Deze bijzondere eigenschap maakt het zeer geschikt om aan te brengen is normaal gesproken ongeschikte ruimtes. Met een droogtijd van circa 3 minuten is applicatie nooit makkelijker geweest. Na applicatie is het aangeraden om de laag uit te laten harden gedurende het eerstvolgende etmaal. Het uitgeharde residu kennen wij in de volksmond als glas! Ja, er komt als het ware een minuscuul glaslaagje over de blanke lak heen.

Hydrofobe eigenschappen

De toplaag van je autolak wordt de blanke lak genoemd, deze laag zorgt voor bescherming, chemische stabiliteit en natuurlijk glans. naar verloop van tijd beschadigd de gladde blanke lak en wordt het oppervlakte ervan ruw. Die ruwe oppervlakte ervaren wij als een niet optimaal glanzende lak, doffe lak of zelfs als krasjes. Onze Keramische Coating vult uw blanke laag gedeeltelijk weer op zodat deze weer glad wordt, wat weer zorgt voor een diepere of herstelde glans en tevens is de lak weer voorzien van een nieuwe beschermlaag. Wij adviseren om eenmaal per jaar een laag aan te brengen, maar we hebben genoeg klanten die weg zijn van dit product en de intens diepe glans die het meeneemt.

Na de applicatie zul je versteld staan van de hydrofobe eigenschappen van je lak. Water, vuil, remstof en allerlei andere verontreinigen verdwijnen als sneeuw voor de zon van het behandelde oppervlak. Schoonmaken is daardoor makkelijker dan ooit! Ook hoeft u uw auto niet meer in de was te zetten, wat zelfs wij stiekem ook een vervelende klus vinden.

Makkelijke applicatie

Stap 1 – Was de auto, gebruik de Super Shampoo

De CARMOR super shampoo is een geconcentreerd 4 in 1 krachtpatser. Hieronder leggen we uit hoe divers en multi inzetbaar het is;

 1. Gebruik 30ML Super Shampoo gemengd met 8L water om een high-grade autoshampoo te maken.
 2. Gebruik 30ML Super Shampoo gemengd met 1L water om een high-grade clay lubricant te maken.
 3. Gebruik 30ML Super Shampoo gemengd met 0,5L water om een high-grade quick-detailer te maken.
 4. Gebruik 60ML Super Shampoo gemengd met 1L water om een high-grade vloeibare wax te maken.

High Grade Shampoo

In essentie is de Super Shampoo een vloeibare was. Het geheim achter het succes van de formule is het zorgen voor een laag wrijvingscoëfficiënt. Contaminatie wordt omhuld in zogenaamde mie-cellen en de wax eigenschappen zorgen voor een ‘glad’ oppervlak. Wanneer de formule dermate wordt verdund, verkrijgt men een middel dat vuildeeltjes opsluit en de lak gladder maakt. Het vuil kan op die manier makkelijker en zonder schade aan de lak worden afgevoerd. De formule is biologisch afbreekbaar en contactveilig voor mens en milieu.

Gebruik ongeveer een half flesje van je concentraat, meng dat met ongeveer een volle emmer lauw water om een hoge kwaliteit autoshampoo te maken. De afbeelding hierboven illustreert wat hier als leidraad wordt meegegeven. Mocht je een kleinere auto hebben, of niet zoveel willen gebruiken, dan kun je uiteraard ook bijvoorbeeld 15ML vermengen met 4L water. Zolang je maar dezelfde ratio aanhoudt is er niet veel aan de hand.

Stap 2 – ‘Clay’ de auto met de Automotive Clay Bar, gebruik de Super Shampoo als Clay Lubricant 

Wanneer de auto schoongemaakt is, voel dan even over de lak. Vaak voel je dan nog oneffenheden. Vaak komt dat door microscopisch kleine verontreiniging die zich door de weerselementen aan je lak heeft weten vast te bijten. Een manier om die verontreiniging eraf te krijgen is door de auto te kleien of ‘clayen’. Bij het clayen is het van essentieel belang dat de claybar telkens wordt omgevouwen en optijd wordt vervangen. Stel je een clay bar voor die gevuld is met vuildeeltjes, waar je dan nog de hele tijd mee over je lak aan het gaan bent. Wij raden het aan om hiervoor een vloeibare was te gebruiken, de was dient dan als een ‘glijmiddel’, hiermee voorkom je vaak veel problemen en kun je met een gerust hart door clayen, zelfs al is je clay bar gevuld met vuildeeltjes. Ideaal voor beginners dus! Zoals eerder gezegd is onze Super Shampoo hiervoor te gebruiken. In de mengverhouding die je hierboven bij het shampoo gedeeltje vond is het niet krachtig genoeg. Meng 30ML Super Shampoo met 1L water om een geweldige clay lubricant te maken. Dit mag natuurlijk ook 15ML met 0,5L water zijn! Voor een middelgrote auto als een BMW 3 serie is 0,5L ruim voldoende. Voor GMC, Ram’s en dergelijke grote Amerikaanse auto’s raden we aan om 1L aan te maken.

Stap 3 – Ontvet de auto met de Magical Degreaser

Dit is de simpelste stap. Ontvet de lak met de Magical Degreaser. Geen zorgen! Ook de Magical Degreaser is 100% biologisch afbreekbaar en super veilig voor je autolak. Dit is je laatste kans om te zoeken naar oneffenheden in de lak. Wanneer je auto helemaal gereed is, kun je je gaan focussen op het aanbrengen van de CARMOR 9H Ceramic coating.

 

Stap 4 – Breng de Kermische coating aan

De applicatie van de keramische coating is zeer makkelijk. De coating fles heeft een doseernippel die ervoor zorgt dat je nooit teveel van het product gebruikt. Onder de juiste omstandigheden blijft de laag ongeveer 2 jaar zitten, wij hebben echter proefondervindelijk ervaren dat de hydrofobe eigenschappen afnemen na een jaar. Dit komt vooral door het klimaat die wij kennen in Nederland. Autoliefhebbers moeten hier nu eenmaal iets beter voor hun bolides zorgen!

Wikkel de applicatiespons in het applicatiedoekje. Je hebt hierdoor iets meer houvast. Doseer een aantal druppels Carmor Keramische Coating op het applicatiedoekje. Breng vervolgens het product aan in 40 bij 40 cm secties. Werk niet te snel, het product droogt namelijk vrij vlot op! vergeet niet dat je met ‘vloeibaar glas’ werkt. Slow and steady wins the race is het motto. Beweeg je hand voorwaarts en zijwaarts. Doe je eerst de horizontale lijnen in je 40×40 cm sectie, doe erna de verticale lijnen. Op die manier maak je het jezelf makkelijker om twee keer over één oppervlakte gaan. Circulaire bewegingen maken het lastig voor jou omdat je snel vergeet waar je al één, twee of zelfs drie keer overheen bent geweest.

Wanneer je klaar bent met je 40×40 cm sectie, begin je vast aan de volgende sectie. In een aantal minuten zie je een lichte waas ontstaan op de sectie waar je net mee bezig was. Dit is het moment om met een goede pluche microvezel doek je lak weer glanzend te krijgen. Zodra je de dofheid eraf hebt gewreven zie je een intense glans! Gratz! je applicatie op dat stukje zit erop. Ga door totdat je alles hebt gedaan.

TIPS

 • Merk je op dat het echt moeilijk wordt om de waas weg te krijgen, pak dan een nieuwe microvezel doek of verkort je wachttijd.
 • Verwijder altijd de waas binnen een half uur, anders gaat het aankoeken.
 • Als je tijdens de applicatie opmerkt dat je lak is beschadigd, corrigeer je lak eerst, herhaal dan stap 1 t/m 3 en doe dan de coating erop.
 • Werk met voldoende en goede kwaliteit droogdoeken/microvezel doeken
 • Prep de auto goed voor, je voorbereiding is cruciaal voor je eindresultaat
 • Gebruik de coating niet op glas of rubberdelen

Na applicatie
Het duurt ongeveer 4 uur voordat de siliciummoleculen zich kunnen binden aan de blanke lak. Het duurt vervolgens 72 uur voordat de keramische coating uitgehard is. Gedurende deze 72 uur mag de auto niet gewassen worden. 

2 beoordelingen voor CARMOR Shine Kit

 1. Andrew

  Quis non odit sordidos, vanos, leves, futtiles? Nam adhuc, meo fortasse vitio, quid ego quaeram non perspicis. Nosti, credo, illud. Nemo pius est, qui pietatem. Hoc mihi cum tuo fratre convenit.

 2. James Koster

  Quod si ita se habeat, non possit beatam praestare vitam sapientia. Idemne, quod iucunde? Cur iustitia laudatur? Iam contemni non poteris.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *