CARMOR 9H Keramische coating

De CARMOR 9H ceramic coating is bij uitstek geschikt om jouw bolide naar een ander niveau te tillen.

(2 klantbeoordelingen)

55.00$

Add to wishlist
Categorie: Tag:

9H Super Glossy Ceramic Coating

Een keramische coating die je autolak beschermt tegen schadelijke UV-stralen, vuil, steenslag, remstof, vogelpijpen, boom-sappen, pekel en veel meer.

  • Zorgt voor een intens diepe glans.
  • Bescherming tegen krassen.
  • Schoonmaken wordt makkelijker dan ooit.
  • Makkelijke applicatie, verbazingwekkend resultaat

Ceramic Coating als nooit tevoren

De CARMOR 9H ceramic coating is bij uitstek geschikt om jouw bolide naar een ander niveau te tillen.

De grootste nachtmerrie van detailers is dat consumenten toegang krijgen tot professionele middelen om hun auto’s mee te verzorgen. Wij van Carmor houden van onze auto’s en vonden, wat is nou belangrijker dan een nette, glanzende lak? Vandaar dat het onze missie is geworden om iedereen die ook van zijn auto houdt te voorzien van ‘professionele detailers producten’.

Nano Technologie

Onze formule bestaat uit ketens van siliciummoleculen(Si) die zich zeer snel kunnen hechten aan zuurstof tot Siliciumdioxide(SiO2). Deze bijzondere eigenschap maakt het zeer geschikt om aan te brengen is normaal gesproken ongeschikte ruimtes. Met een droogtijd van circa 3 minuten is applicatie nooit makkelijker geweest. Na applicatie is het aangeraden om de laag uit te laten harden gedurende het eerstvolgende etmaal. Het uitgeharde residu kennen wij in de volksmond als glas! Ja, er komt als het ware een minuscuul glaslaagje over de blanke lak heen.

Hydrofobe eigenschappen

De toplaag van je autolak wordt de blanke lak genoemd, deze laag zorgt voor bescherming, chemische stabiliteit en natuurlijk glans. naar verloop van tijd beschadigd de gladde blanke lak en wordt het oppervlakte ervan ruw. Die ruwe oppervlakte ervaren wij als een niet optimaal glanzende lak, doffe lak of zelfs als krasjes. Onze Keramische Coating vult uw blanke laag gedeeltelijk weer op zodat deze weer glad wordt, wat weer zorgt voor een diepere of herstelde glans en tevens is de lak weer voorzien van een nieuwe beschermlaag. Wij adviseren om eenmaal per jaar een laag aan te brengen, maar we hebben genoeg klanten die weg zijn van dit product en de intens diepe glans die het meeneemt.

Na de applicatie zul je versteld staan van de hydrofobe eigenschappen van je lak. Water, vuil, remstof en allerlei andere verontreinigen verdwijnen als sneeuw voor de zon van het behandelde oppervlak. Schoonmaken is daardoor makkelijker dan ooit! Ook hoeft u uw auto niet meer in de was te zetten, wat zelfs wij stiekem ook een vervelende klus vinden.

Makkelijke applicatie

De applicatie van de keramische coating is zeer makkelijk. De coating fles heeft een doseernippel die ervoor zorgt dat je nooit teveel van het product gebruikt. Onder de juiste omstandigheden blijft de laag ongeveer 2 jaar zitten, wij hebben echter proefondervindelijk ervaren dat de hydrofobe eigenschappen afnemen na een jaar. Dit komt vooral door het klimaat die wij kennen in Nederland. Autoliefhebbers moeten hier nu eenmaal iets beter voor hun bolides zorgen! Het preppen ofwel voorbereiden van uw lak is het belangrijkste. Op onze site kunt u tips & tricks vinden hoe u dit het beste kan aanpakken. Daarnaast bieden wij nog enkele andere fantastische producten die uw leven een stuk beter maken!

2 beoordelingen voor CARMOR 9H Keramische coating

  1. Coen Jacobs

    Est enim effectrix multarum et magnarum voluptatum. Si alia sentit, inquam, alia loquitur, numquam intellegam quid sentiat; Et nunc quidem quod eam tuetur, ut de vite potissimum loquar, est id extrinsecus; Ut optime, secundum naturam affectum esse possit.

  2. Chris Ames

    Deque his rebus satis multa in nostris de re publica libris sunt dicta a Laelio. Hoc loco tenere se Triarius non potuit. Atque haec ita iustitiae propria sunt, ut sint virtutum reliquarum communia. Quae diligentissime contra Aristonem dicuntur a Chryippo.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *